[...] ilość płynów w jamie stawowej. W rogu tylnym łąkotki przyśrodkowej zmiany degeneracyjne I/II stopnień. W obrębie chrząstki rzepki widoczne są nieprawidłowe sygnały wewnętrzne, odpowiadające chondromalacji I/II stopień. Wnioski MR: Zmiany degeneracyjne łąkotki przyśrodkowej. Chondromalacja rzepki I/II stopień. Niewielki wysięk w jakie stawowej.
Junior SFD - pierwsze kroki na siłowni i w sporcie
Miały być dwa pytania, a było jedno, kompletnie wyleciało mi z głowy. Pytanie numer dwa: Czy do uzupełnienia takiej właśnie diety polecalibyście Białko, czy Gainera? I jakie według was są najlepsze?
Junior SFD - pierwsze kroki na siłowni i w sporcie
ok, po malej edycji wyszlo mi cos takiego, wyjsciowe kalorie jakie musze jest teraz bvy UTRZYMAC mase podalem wyzej( 3580 kcal), Teraz wyszlo mi prawie 4100 i rozklad BTW 24$/25%/51% . Czy ogolnie ten rozklad jest dobry i jak oceniacie diete? cos jeszcze do poprawki ? /ObrazkiSFD/zdjeciaSFD2/98fa001f9cc14c158aa40a1f328e116d.jpg Tylko ogolnie, [...]
[...] wszystkie materiały w jedną, solidną całość i tak powstanie cykl OKIEM ZAWODNIKA pierwsza relacje z MISTRZOSTW PRUSZKOWA 06.04.2013 możecie zobaczyć jak to wygląda od mojej strony, jakie są moje odczucia przed, podczas i po starcia, bez żadnej ściemy ;-) http://www.youtube.com/watch?v=m0befoFPpb0&feature=c4-overview&list=UURzBVD9VT7qKixwcbalZMJw
1. Ile masz lat?: 18 2. Co trenujesz aktualnie?: siatkówke 3. W jakie dni sa treningi?: w wakacje tylko w piątek, czasami plaża. 4. Czy trenowales kiedys na silowni?: trenowałem tylko 2 miesiące a) ile najwiecej brales w przysiadzie?: nigdy nie robiłem. b) martwym ciagu?: nigdy nie robiłem. c) podrzucie/rwaniu?: nigdy nie robiłem. 5. Czy mozesz [...]
[...] mając już w tym poruszaniu skilla jest łatwiejsze, ale nadal - nie waham się tak powiedzieć - przynajmniej jak ogarnięcie trudnego toru w trudnym symulatorze jazdy np. . Można takie cuda robić, kto zagrał choć raz w queka, wie jakie to czary są - http://www.youtube.com/watch?v=k1GFuFQLKII Zmieniony przez - chrumczaka2 w dniu 2013-07-14 18:29:29
[...] czy wtedy makrosy się zmieniają ? 5. Jakie są wysokobiałkowe produkty oprócz drobiu ? Po diecie widzicie, że oprócz piersi nic za bardzo nie mogłem wymyśleć. 6. Czy są jakieś przeciwstawności co do picia białka razem z kawą. Rozpuszczenie białka w mleku i wypicie z kawą? 7. Czy istnieje możliwość "zalania się" gdyż do mojego poziomu [...]
[...] mogłem zrobić ponieważ nie posiadam aparatu , gdy już będę miał możliwość to na pewno zrobię. Jeśli chodzi o te zdjęcia to nie są one w jakiś pozach , tylko robiłem takie jakie chciałem , lepsze to niż nic prawda :) http://zapodaj.net/546476f1a53c7.jpg.html http://zapodaj.net/0890b0bf37670.jpg.html http://zapodaj.net/23f7a762ff9ea.jpg.html [...]
Ręce opadają jak się czyta jęczenie takich kolesi jak ty! Skąd ktoś ma wiedzieć, czy w Twoim wypadku będzie to dobre czy złe skoro nawet nie podałeś ile spożywasz białka na dobę i jakie są Twoje zapotrzebowania??? Napisałem Ci przecież jak sprawa wygląda, więc użyj mózgu - to nie boli!!!
[...] końcu powtórzenia będzie ok . aha i dołóż ciężar Wiosłowanie postaram się dam ten ciężar na początek 50kg bo nie wiem czy mi chwyt na więcej pozwoli. Ogólnie to już rozumiem jakie błędy robię przeczytałem " http://potreningu.pl/artykuly/342/silne-plecy-wioslowanie-i-bledy" I już mniej więcej wiem co i jak. A i zapomniałem o tym przytrzymaniu. Bd [...]
[...] Koncentraty i izolaty białek serwatkowych są otrzymywane w tzw. procesach membranowych. Wydzielanie poszczególnych białek zależy od tego jaką wielkość porów zastosujemy i jakie białka przejdą przez nie a jakie zostaną zatrzymane. Serwatka, która jest surowcem do produkcji tych preparatów jest naturalnym produktem odpadowym przy produkcji [...]
[...] Koncentraty i izolaty białek serwatkowych są otrzymywane w tzw. procesach membranowych. Wydzielanie poszczególnych białek zależy od tego jaką wielkość porów zastosujemy i jakie białka przejdą przez nie a jakie zostaną zatrzymane. Serwatka, która jest surowcem do produkcji tych preparatów jest naturalnym produktem odpadowym przy produkcji [...]
[...] Koncentraty i izolaty białek serwatkowych są otrzymywane w tzw. procesach membranowych. Wydzielanie poszczególnych białek zależy od tego jaką wielkość porów zastosujemy i jakie białka przejdą przez nie a jakie zostaną zatrzymane. Serwatka, która jest surowcem do produkcji tych preparatów jest naturalnym produktem odpadowym przy produkcji [...]
Witam od 2 lat trenuje MMA 3 razy w tygodniu i chce "podniesc" poprzeczke na treningach. Jakie suplementy sa mi niezbędne? Co sadzicie o takim rozwiazaniu: -Vitargo przed treningiem -BCAA po treningu -odzywka bialkowa 2 razy dziennie (chce przybrac pare kilo ;) Dzieki za pomoc :D
to kwestia tego jakie te miesnie brzucha sa .. ja mam dosc duze te "kostki" i przerwy miedzy nimi wiec i na masie widac nawet jak sporo tluszczu jest jak bedzie potrzeban to sie pokaze napewno wiosna 2014 bedzie